Mysterieskolan

Mysterieskolor har funnits i långa tider och i många kulturer. Alltid med syftet att förvalta och bevara en värdefull kunskap om livet, som inte många har känt till. Denna ”rena” kunskap kräver sin bärare och har därför varit något som man som adept invigts i ett steg i taget. En fascinerande värld öppnas för den som känner sig kallad att lära sig mer. Välkommen att förundras och utvecklas med Mysterieskolan!

Känner du igen dig i att du har haft en längtan eller kanske en undran över hur saker och ting i livet egentligen hänger ihop? Livsuppgifts mysterieskola är en kursverksamhet med uppdraget att sprida en länge dold kunskap om livet. Vilka vi är, var vi kommer ifrån, varför vi är här – och vad det innebär för dig rent praktiskt med denna kunskap i din hand. Skulle det förändra ditt liv om du visste säkert, att det fanns något mer än det du redan ”vet”? Om du hade inblick i ett större sammanhang och om du hade essentiella tekniker för att ta dig an livet, skulle du få en mer tillfredsställande livsresa då? Allt detta finns, det är bara en fråga om att du ska öppna ögonen och komma i kontakt. Detta är magi på högsta, och samtidigt mest verkliga, nivå.

Inom ramen för Mysterieskolan ryms kurser, föredrag, utveckling i grupp och enskilt, online-kurser, events, happenings, böcker och skrivet material.

Välkommen in i mystiken och magin – till den eviga sanningen om Livet! ∞

LJUSRING

Om du vill är du välkommen att delta i en Ljusring – Personlig utveckling i grupp där vi diskuterar Livet, fyller på ljus och energi så vi går uppfyllda ut i vår verklighet igen, får till oss ”ny” kunskap och känner oss stärkta för att ta de steg vi behöver ta i våra liv.

Anmäl dig till johanna@livsuppgift.se eller via kontaktformuläret här.