Mysterieskola

I mitt inre har jag uppfattat kallet och uppgiften att sprida kunskap om vad Livet egentligen är – i korthet att det är större än vad många går omkring och tror. På det sättet kan vi säga att jag har en mysterieskola, vilket också är ordet jag fått till mig.

Mysterieskolor har funnits i långa tider och i många kulturer. Alltid med syftet att förvalta och bevara en värdefull kunskap om livet, som inte många har känt till. Denna ”rena” kunskap kräver sin bärare och har därför varit något som man som adept invigts i ett steg i taget. I en mysterieskola berörs de stora frågorna – vilka vi är, var vi kommer ifrån, varför vi är här och vart vi ska.

Skulle det förändra ditt liv om du visste säkert, att det fanns något mer än det du redan ”vet”? Om du hade inblick i ett större sammanhang och om du hade andra verktyg för att ta dig an livet, skulle du få en mer tillfredsställande livsresa då? Allt detta finns, det är bara en fråga om att du ska upptäcka det. En fascinerande värld öppnas för dig som känner dig kallad att lära mer. Det är magi på högsta, och samtidigt mest verkliga, nivå.

Inom ramen för Mysterieskolan har rymts kurser, föredrag samt utveckling i grupp och enskilt. För tillfället fokuserar Livsuppgift på böcker och annat skrivet material. Det finns också en Facebook-grupp som du är välkommen till om materialet som presenteras här passar dig.

Välkommen in i mystiken och magin – till den eviga sanningen om Livet! ∞ Om du vill kontakta mig kan du göra det här.Annons