Individuella möten

Intentionen med Livsuppgifts coachning och vägledning i enskilda möten är alltid att stå till tjänst för ditt allra högsta bästa. Mötena ser olika ut för olika individer och vid olika tillfällen, men resultatet efter en session är alltid renande, stärkande och upplyftande. Klienter vittnar om klarhet, hög energi, lätthet, och en ökad känsla av trygghet och lugn när de lämnar sin session. På sikt utökas också din glädje, din balans, din vetskap – ja allt du behöver för din allra bästa balans, harmoni och livsupplevelse.

Jag ger coachning och vägledning utifrån min kompetens och erfarenhet inom livs- & karriärutveckling och personligt ledarskap med verktyg från bl.a. ICF-coachning, psykosyntes och ACT Livskompassen. Därutöver har jag även möjligheten att förmedla vad en högre vägledning vill säga dig. Det kan tyckas magiskt men samtidigt helt naturligt att vi har tillgång till denna visa del av oss själva. Man skulle kunna säga att tills dess att du själv kan höra din inre vägledning, finns jag där som kanal så att det du behöver höra kan nå fram till dig.

Eftersom jag i arbetslivet har arbetat med personalfrågor, livs- & karriäutveckling, rehabilitering, arbetsmarknadscoachning & omställning kan jag även använda kompetenser och relevanta verktyg därifrån om det är aktuellt.

Personliga möten sker i egen trivsam lokal i Johanneshov (Stockholm) eller på överenskommen plats, distans kan också fungera. Vänligen boka möte här. Du kan också kontakta mig på tel 070-604 47 94 så kan jag tala om hur jag kan bistå dig.

Välkommen!