Kurser & Föredrag

Workshop ”Finn din Livsuppgift”

Ta fram det bästa i dig!

Välkommen till Workshopen ”Finn Din Livsuppgift” – de mest värdefulla processerna och de viktigaste verktygen som jag stött på. Det gäller både i mitt yrkesliv som personalvetare, coach & vägledare och i mitt personliga liv där jag gått från osäker, vilsen och ganska nedtryckt till en positiv, trygg och glad person som upplever meningsfullhet, framtidshopp och självförtroende. 

Vill du också ha mer självinsikt och tydligare riktning? Jag kommer förmedla det bästa av det bästa på denna workshop. Det är en pilothelg för mitt ”Livs- & Karriärutvecklingsprogram med Själ” och passar den som vill uppleva mer glädje och mening i sitt liv & arbetsliv. 

Om du skulle vilja ha mer lugn, kraft, glädje, kärlek, trygghet, ”mål”, komma i djupare kontakt med dig själv, få större klarhet kring ditt nästa steg och ledtrådar till din Livsuppgift här på jorden? Bli inspirerad och upplyft och se positivare på livet i sin helhet? Då passar den här workshopen dig. 

Du kommer få visdom om livet paketerad i en upplevelsebaserad workshop, där du själv fyller i de pusselbitar som ger dig större mening och en tydligare riktning. Du kommer få ett särskilt framtaget kursmaterial att arbeta med och ta med dig hem, vilket gör att du har en grund och en struktur att fortsätta arbeta med när du går hem. Det kommer även ske en transformation av dig som deltagare under tiden som workshopen pågår. Och workshopen passar även dig som har kommit en bit på vägen men som önskar en ”uppgradering” eller fördjupning. 

Workshopen kommer beröra följande avsnitt:

Syfte

Värde 

Må bra

Självkännedom

Vision

Arbete 

Nästa steg

Grundning, rensning & energiarbete

Karriärutveckling & Coaching

Personliga budskap

…och mer, beroende på gruppsammansättning och vad du som deltagare behöver för att lyfta dig till nästa nivå av dig själv. 

Syftet med workshopen är att du ska lämna den helare, sannare och starkare än när du kom! Vi kommer varva inventeringar, personliga övningar, reflektioner och teoriavsnitt, vedertagna verktyg och vägledda meditationer inramade av fin stämning och goda energier.

När: Helgkurs

Var: Johanneshov (1 min från T-bana Blåsut). Närmare detaljer ges vid anmälan. 

Ingår: Häfte med kursmaterial. Te & hälsosamt tilltugg i pauserna. Grupp med likasinnade och en kursledare som prioriterar din utveckling.

Pris: 2.495kr inkl. moms vilket betalas till bankgiro eller med Swish. Närmare detaljer ges vid anmälan. Behöver du ett annat upplägg för betalning, hör av dig. 

Övrigt: Känner du dig sjuk stannar du hemma. Måste du ställa in har du den betalda summan innestående till nästa gång. 

Anmälan: Hör av dig på Messenger, mail till johanna@livsuppgift.se eller tel/sms på 070-604 47 94 så snart du har bestämt dig. 

Kursledare: Johanna är utbildad personalvetare, samtalscoach i psykosyntes, ICF-coach, vägledare, gruppledare i att hantera stress & främja hälsa, meditationsledare m.m. Hon har arbetat som coach och workshopledare på Arbetsförmedlingen, fackförbundet Unionen, inom rehabilitering och omställning samt med privatpersoner i egen regi. Hon är själsligt orienterad och har mycket erfarenhet och kunskap att dela med sig av från många områden i livet. Hon brinner för att hjälpa individer vidare på sin väg och framför allt för att hela, stärka, sprida ljus & glädje och vara vägledare i den nya tiden.

Frågor? Hör av dig. 

”Finn din Livsuppgift” – kom hem till dig själv

Ett Livs- & Karriärutvecklingsprogram med Själ

Mysterieskolan: ”Grunderna”

Välkommen till en ”invigning” i kunskapen om att FINNA och HÅLLA din egen höga energi!

Vi kommer gå igenom en mängd tekniker och tips kring hur du hittar in till ditt grundläge, och hur du kan ta dig tillbaka dit när du vill och när det behövs. Och vad som står att finna där! När du står i kontakt med dig själv, är du också i kontakt med den du innerst inne är, den högsta versionen av dig själv, och allt som du då har tillgång till! Glädje, kraft, frid, vilja, visshet – allt detta vill vi visa dig tillbaka till. Så säger Guiderna inom mig när jag skriver denna inbjudan. Känner du dig ”kallad”, så kom!

Jag som skriver är coach och vägledare, och en person som tar steg i det yttre, motsvarande det som visas mig i det inre. Jag har startat firman ”Livsuppgift” och kursverksamheten ”Mysterieskolan” för att livs- & karriärutveckling och inte minst andlig kunskap fascinerar och inspirerar mig. Hur kan vi bäst gå i livet? Och vad är det här mysteriet vi kallar livet förresten? Det har känts lite ensamt ibland 🙂 men nu börjar jag se att många av er andra också är redo att utforska och expandera! Så välkommen att göra det tillsammans med mig för vårt eget och andras allra högsta bästa.

När: 1 dag
Var: Stockholm. Du får närmare adress efter din anmälan.
Pris: 395kr (333kr för Mysterieskolans medlemmar)
Antalet platser är begränsat.

Anmälan: När du har bestämt dig, skicka mail till johanna@livsuppgift.se. Swisha sedan beloppet till 070-604 47 94 för att säkra din plats och skicka gärna fotot på transaktionen till mig när det är klart.

Tack och hjärtligt välkommen! ♥

Obs: Innan du deltar i denna kurs, rekommenderas att du gått Mysterieskolans Introduktionskväll så att du har en inblick i hur jag arbetar och att det passar dig. Hör av dig till mig om du är intresserad!

Arrangör:
Johanna är coach & vägledare i egna företaget Livsuppgift. Hon har lång erfarenhet inom personlig, yrkesmässig och existentiell utveckling och efter att själv ha genomgått en personlig och andlig utvecklingsresa, brinner hon för att hjälpa andra framåt på sin väg. Frågor? Läs mer på www.livsuppgift.se eller kontakta johanna@livsuppgift.se. Tack!

Genom events, kurser och budskap förmedlar Mysterieskolan en inre kunskap om Livet som får människor att se ljusare på tillvaron och leva i linje med sitt högsta jag.

”Finn Ditt Syfte & Hör din egen inre vägledning

Hej! Varför är du här? Vad kom du för att göra och vem kom du för att vara? Finns det något som livet vill säga dig och vad vill du själv? Välkommen till en workshop där vi arbetar med oss själva kring var vi är just nu, vad vi har med oss och vart vi vill gå härnäst. Det är väldigt kul och berikande att inventera och utveckla sig själv på detta sätt. Vi går systematiskt tillväga och vi bjuder även in din allra högsta visdom – för det är när vi är i kontakt med vår livsglädje och kraft inuti som vi kan höra vår egen inre vägledning och bättre veta hur vi kan gå framåt! Så kom och utforska med oss: Hur blir du ditt Bästa Jag? Vad vill din Själ säga dig?

Ur innehållet:
– Inventeringsövningar
– Guidade meditationer
– Nycklar & reflektionsfrågor
– Kompass, vision & nästa steg
– Ord på vägen

När: 1 dag
Var: Stockholm
Pris: 1.495kr inkl. moms. Arbetsmaterial och pausfika ingår.
Anmälan: 070-604 47 94 alt. johanna@livsuppgift.se Begränsat antal platser.

Kursledare: Johanna är ICF-coach, Samtalscoach i psykosyntes, ACT-handledare, Meditationsledare och fil.kand. i psykologi. Hon har arbetat som coach & vägledare i 10 år bl.a. inom näringsliv, fackförbund och i egen regi. Hon brinner för att leda människor till sitt inre och för att föra ut den kunskap som står att finna där.

Anmäl dig här! Eller kontakta mig om du vill veta mer.

———————-

Livsuppgift håller kurser inom kompetensområdena Coachning, Livs- & karriärutveckling, ACT Att hantera stress & främja hälsa och annan själslig utveckling.  För mindre grupper sker kurserna i egen lokal i Blåsut (Globen), för större grupper i separat lokal. Hör av dig om du vill veta vilka kurser som är på gång eller om du har intresse av något särskilt. De frågor du har vill gärna besvaras och delas ofta av andra, och jag kan då sätta ihop en kurs på aktuellt tema.