Kurser & Föredrag

2021 Workshops ”Finn din Livsuppgift”

Just nu arbetar jag på att ta fram workshops och utvecklingsprogram under namnet ”Finn din Livsuppgift”. Aktiviteterna syftar till att ta fram det bästa inom dig. Jag publicerar här när datum är satta.

15/9 2020 Mysterieskolan: ”Grunderna”

Välkommen till en ”invigning” i kunskapen om att FINNA och HÅLLA din egen höga energi!

Vi kommer gå igenom en mängd tekniker och tips kring hur du hittar in till ditt grundläge, och hur du kan ta dig tillbaka dit när du vill och när det behövs. Och vad som står att finna där! När du står i kontakt med dig själv, är du också i kontakt med den du innerst inne är, den högsta versionen av dig själv, och allt som du då har tillgång till! Glädje, kraft, frid, vilja, visshet – allt detta vill vi visa dig tillbaka till. Så säger Guiderna inom mig när jag skriver denna inbjudan. Känner du dig ”kallad”, så kom!

Jag som skriver är coach och vägledare, och en person som tar steg i det yttre, motsvarande det som visas mig i det inre. Jag har startat firman ”Livsuppgift” och kursverksamheten ”Mysterieskolan” för att livs- & karriärutveckling och inte minst andlig kunskap fascinerar och inspirerar mig. Hur kan vi bäst gå i livet? Och vad är det här mysteriet vi kallar livet förresten? Det har känts lite ensamt ibland 🙂 men nu börjar jag se att många av er andra också är redo att utforska och expandera! Så välkommen att göra det tillsammans med mig för vårt eget och andras allra högsta bästa.

När: Söndag 15/9 kl 10-13
Var: Stockholm. Du får närmare adress efter din anmälan.
Pris: 395kr (333kr för Mysterieskolans medlemmar)
Antalet platser är begränsat.

Anmälan: När du har bestämt dig, skicka mail till johanna@livsuppgift.se eller meddelande på Messenger (enbart klicka i eventet här på Facebook gäller inte). Det går också bra att fylla i formuläret: https://livsuppgift.wordpress.com/om-sajten-livsuppgift/kontakt/ . Ange ”Grunderna 15/9”.
Swisha sedan beloppet till 070-604 47 94 för att säkra din plats och skicka gärna fotot på transaktionen till mig när det är klart.

Tack och hjärtligt välkommen! ♥

Obs: Innan du deltar i denna kurs, rekommenderas att du gått Mysterieskolans Introduktionskväll så att du har en inblick i hur jag arbetar och att det passar dig. Nästa introduktionskväll är torsdag 12/9 kl 18-20 i Blåsut (Globen). Hör av dig till mig om du är intresserad!

Arrangör:
Johanna är coach & vägledare i egna företaget Livsuppgift. Hon har lång erfarenhet inom personlig, yrkesmässig och existentiell utveckling och efter att själv ha genomgått en personlig och andlig utvecklingsresa, brinner hon för att hjälpa andra framåt på sin väg. Frågor? Läs mer på www.livsuppgift.se eller kontakta johanna@livsuppgift.se. Tack!

Genom events, kurser och budskap förmedlar Mysterieskolan en inre kunskap om Livet som får människor att se ljusare på tillvaron och leva i linje med sitt högsta jag.

30/5 2020 ”Finn Ditt Syfte & Hör din egen inre vägledning

Hej! Varför är du här? Vad kom du för att göra och vem kom du för att vara? Finns det något som livet vill säga dig och vad vill du själv? Välkommen till en workshop där vi arbetar med oss själva kring var vi är just nu, vad vi har med oss och vart vi vill gå härnäst. Det är väldigt kul och berikande att inventera och utveckla sig själv på detta sätt. Vi går systematiskt tillväga och vi bjuder även in din allra högsta visdom – för det är när vi är i kontakt med vår livsglädje och kraft inuti som vi kan höra vår egen inre vägledning och bättre veta hur vi kan gå framåt! Så kom och utforska med oss: Hur blir du ditt Bästa Jag? Vad vill din Själ säga dig?

Ur innehållet:
– Inventeringsövningar
– Guidade meditationer
– Nycklar & reflektionsfrågor
– Kompass, vision & nästa steg
– Ord på vägen

När: Torsdag 30/5 kl 10-15 (dag) eller Tisdag 4/6 kl 15-20 (kväll).
Var: Östgötagatan 11 (nära Mosebacke torg) i Stockholm
Pris: 1.495kr inkl. moms. Arbetsmaterial och pausfika ingår.
Anmälan: 070-604 47 94 alt. johanna@livsuppgift.se Begränsat antal platser.

Kursledare: Johanna är ICF-coach, Samtalscoach i psykosyntes, ACT-handledare, Meditationsledare och fil.kand. i psykologi. Hon har arbetat som coach & vägledare i 10 år bl.a. inom näringsliv, fackförbund och i egen regi. Hon brinner för att leda människor till sitt inre och för att föra ut den kunskap som står att finna där.

Anmäl dig här! Eller kontakta mig om du vill veta mer.

———————-

Livsuppgift håller kurser inom kompetensområdena Coachning, Livs- & karriärutveckling, ACT Att hantera stress & främja hälsa och annan själslig utveckling.  För mindre grupper sker kurserna i egen lokal i Blåsut (Globen), för större grupper i separat lokal. Hör av dig om du vill veta vilka kurser som är på gång eller om du har intresse av något särskilt. De frågor du har vill gärna besvaras och delas ofta av andra, och jag kan då sätta ihop en kurs på aktuellt tema.