Vägledning i en ny tid

Hej och välkommen till mig, vars Livsuppgift är att hjälpa dig och andra individer framåt på sin väg. Att fylla dig med ljus, energi, ork, glädje, kraft, lugn, insikt, styrka, trygghet – allt du behöver för att uppnå balans och harmoni i dig själv och i din tillvaro. Så att du kan ha det BRA.

Jag har alltid varit intresserad av vilka vi är, vad vi vill och vart vi ska, och nu är det min uppgift att bistå andra som söker dessa svar. Så att du kan vara mer i dig själv, och vara mer AV dig själv. För du är ju en helt fantastisk varelse, med alla dessa egenskaper naturligt inuti dig! Ibland blir vi bara lite trötta och vilsna av alla utmaningar vi möter och behöver påfyllning, uppmuntran och vägledning så det känns rätt igen.

Jag kombinerar min yrkesroll som professionell coach inom livs- & karriärutveckling med kunskap om djupgående personlig och transpersonell (= bortom personligheten) utveckling. På så sätt kan jag vara ett redskap för den samlade visdom som vill komma igenom till dig. Det är utvecklande, stödjande, betryggande och befriande.

Kom hem till dig själv

Eftersom vi är i ständig rörelse vill du förmodligen ta steg mot att vara den du är, och helst den allra bästa versionen av dig själv. Vad behöver du för att komma vidare? Ofta handlar det om att komma ”tillbaka” till sig själv. Hem till dem vi är och vad vi kom hit för att göra. I vårt inre bor lugn, närvaro, styrka, glädje, kreativitet, vilja, kraft och visdom. När du står på den platsen är det lätt att känna lycka, glädje, tacksamhet och kärlek. Du vet hur du bäst ska hantera saker runt omkring dig och vart det är ”rätt” för dig att gå. Det är här du ska vara för att vara i linje med din själ.

Är du nyfiken på coachning eller på vad din själ vill säga dig? Du kan komma på ett enstaka möte, flera möten i en serie, eller låta dig inspireras tillsammans med andra i grupp eller på kurs. Du kan kontakta mig här för ett första samtal, frågor du kan ha eller ett nyhetsbrev.

Du är varmt välkommen att påbörja eller fortsätta din utvecklingsresa hos mig om ditt inre säger ”Ja”! Kontakt.

Livsuppgifts Mysterieskola

Vi är så mycket mer än det vi ser på ett dagligt plan och det är något vi kan ha mycket nytta och glädje av. Förutom den coachning och vägledning jag erbjuder i enskilda möten, har jag därför startat ”Mysterieskolan” med syftet att föra ut en mer djupgående kunskap om Livet och att få människor att bli mer medvetna om vilka vi egentligen är. ”Tända ljuset” i er, kan vi säga! Läs mer här.

Presence – Må bra på jobbet

Under namnet Presence hjälper jag och en coachkollega människor att må bättre på sin arbetsplats. Vi erbjuder stöd och utveckling för medarbetare genom samtal, kurser, workshops och föredrag. Du kan även få coachande promenader, speedcoachning på jobbet, mindfulness och kartläggningar. Om du har möjlighet att få samtal eller coachning via din arbetsgivare, eller om du vill att vi kommer ut och berättar hur ni kan lyfta och stärka er, läs mer här.

%d bloggare gillar detta: