”Själens Mat” – Kostnadsfritt dokument

”I ”Själens Mat” vill vi visa er på ett annat sätt att ta er an er Föda. Det som föder er och ger er näring. Så att ni på ett välavvägt sätt kan hålla er kropp och ert sinne ungt och så att ni kan ta emot de uppgifter Livet lägger vid era fötter. Vi vill hjälpa er att se, att allt det ni klarar av att möta med oförtrutlig kraft, är den Vägen som Ni skall Gå. Den vägen skall ni gå, för att möta Oss. Så ta er an er Väg, och gör detta för oss lika mycket för det som ni, hitintills, kallar er själva. Ni kommer snart få mycket mer att upptäcka vad detta anbelangar! Om vad Livet har att erbjuda er och bringa till er, att visa upp för er och föra fram till er.”

Hur i all världen hänger detta ihop med vilken föda vi väljer ta in?

”Genom att ta in födoämnen med hög energi, ges ni som bebor dessa kroppar en hög(re) energi att röra er med. Att hushålla med. Och denna ska ni använda er av, när ni tar er an ert Liv, med era ståndpunkter och era önskemål. Med era utfordringar och era vägar i era Livsval. Så håll tillgodo, och välj att hålla era kroppar REN – med hjälp av oss i de Högre sfärerna.”

Det är de ord som kommer inom mig, för att presentera det dokument som jag och Guiderna vill dela med oss av och som ni ska få tillgång till här. Funktionen är alltså: ”Ät renare mat för ert (och artens överlevnad och förhöjnad) bästa. Amen.”

Här kan du läsa/ladda ner dokumentet:

Återkom gärna med kärleksfulla synpunkter som hjälper mig med att fortsätta ta ner information från Själen och De Högre Sfärerna som kan hjälpa oss i vår vardag och i vår strävan att bli bättre ”människor” (vi är ju så mycket mer). Tack! /Johanna

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.