Ta ut din inre riktning

Det är många som efterfrågar sin riktning nu, hann jag tänka och få till mig snabbt.

”Det är många som efterfrågar sin riktning för att deras kompassnål bara står och snurrar, apropå vad din vän sa häromdagen. Kompassnålen står och snurrar för att det är så mycket brus och stök runtomkring människans inre kompass, så att den ej förmår känna, veta eller uppfatta sin kärna. Här vill vi säga till er människor, att ta det lugnt. Att fokusera på det ni önskar, precis som vanligt, i den här stormen, på så sätt har inget förändrats. Du skall fokusera på det du helst av allt önskar, och allt det ska komma till dig. Har du förstått vad vi har kommit fram med?”

Ja, att jag ska fokusera på det jag helst av allt vill. Ett mål som jag ser diffust där framme. En önskan om hur jag vill ha det. 

Om man inte vet vad man vill då? Hur ska man göra då? 

”Till dessa människor har vi rådet, att gå inåt i sig själva, och där finna lösningen på sina problem. Där finna sin lösning. Någonstans inom er, väntar en vilja på att bli hörd, en skatt på att upptäckas. Någonstans inne i er själva vilar er innersta natur, och kanhända vill den göra sig påmind om, hörd nu. Har du förstått vad vi har sagt?”

Ja, det vilar inom dem själva, det de helst av allt vill. Där bor det. 

Många kanske är rädda och ängsliga nu, för allt möjligt. Kanske som jag vad gäller ekonomi, eller kanske för sitt liv eller för att mista nån eller för att känna sig ängsliga och oroliga i sig. Vad har ni att säga om det, till dem?

”Till dem som oroar sig, vill vi säga, att oroa er inte för dem. Det ökar bara människors oro och människans oro i stort. Gå ut i er natur, gör vad ni kan för att finna frid. Hitta inom er, en skön plats att vara på, där allt känns naturligt, där allt känns okej. En punkt som ni så att säga kan leva ifrån, kan utgå ifrån i ert liv. I er tillvaro. Det finns massor som vi här ovan vill hjälpa er med, men allt är inte möjligt ens för oss. Gå ut och sök er sanning, säger vi, det är det viktigaste just nu. Den finns inom er, denna sanning, men ni måste gå på jakt efter den. Den kommer inte komma avtäckas, av sig själv. Den kommer när ni är redo för den dvs när ni har gjort er redo för att möta den. Du behöver ta dig ut ur ditt ”hem” och du behöver leta upp denna skatt som ligger där och väntar på att du ska upptäcka den. Du behöver gå in i dig själv. För att upptäcka vad som ligger där. Har du förstått?

Ja absolut, det krävs en medveten handling och inriktning, fokus för att ta reda på sitt rätta jag. 

Vilsenheten, vad vill ni säga om den?

”Vilsenheten är en irrfarelse, en vilsenhet. Vilsenheten är bara ett tillstånd, och ett tillstånd är temporärt och mycket upplösligt. Vilsenheten handlar om att stanna upp, och fråga sig själv ”Vart är jag på väg”. Vart är vi på väg. Vart är vi på väg. Ställ den frågan till dig några gånger och du ska se, att du får vägledning. Du får information från ditt hjärtas röst. Du får inlaga till dig. Och den kan hjälpa dig framåt på din väg.”

”Det är ett unikt tillfälle i människans historia just nu, att ändra ”tidens” gång. Att ändra skeenden, att ändra processer. Att justera skivan, som snurrar för er. Du har sett den förut, denna skiva vi talar om. Som ett kugghjul i ett maskineri. Mycket av de andra processerna är avhängiga av hur denna skiva manövreras nu, och vilka övriga ”hack” som då blir aktiverade i nästa steg. Så gör vad du kan för att göra ditt bästa för alla inblandade just nu, gör vad du kan för att hålla ditt huvud ”ovanför vattenytan” och gör vad du kan för att hålla ditt lugn, så att rätt skiva hackar in i rätt skiva som hackar in i rätt skiva, som får allt att fortlöpa som det ska. Det är en dominoeffekt, vi visar dig. Vill förklara för dig. Det kommer att gå bra, för mänskligheten. Om detta finns inget skäl till oro. Men ni kan välja olika spår, och det är detta vi talade om nu. Du kan lugna dem, som något annat tro.” 

Ok tack! Finns det något annat ni vill säga till världen nu?

”Ta hand om er. Vi vakar över er. Vi stryker vår hand över ert huvud och vi har er ”back” just nu. Vi har er, vi tar hand om er. Vi vill ert allra bästa. Vi finns på armlängds avstånd. Vi ser och observerar er. Arbetar i ”maskopi” med er. Är till för ert högsta bästa. Vi ber mänskligheten om överseende nu, när allt kommer att bli till det högsta bästa på det sätt som det utspelar sig. Ha tillförsikt och tilltro till ditt allra innersta och för det allra högsta i din tillvaro. Från oss Ljusmästare idag, Amen.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.