Uppstart 2020

Hej Livsuppgiftare! Nu startar vi upp ett nytt år, alltid lika spännande! I år är det extra förväntansfullt, hör jag i andliga kretsar. Det har varit en tung och seg höst för många och vi är fortfarande inne i en trögare period, men efter den 11 januari är det dags att skåda ljuset på nytt! Så läser jag i astrologiska texter.

På mig själv stämmer det väldigt bra att vi har varit, och fortfarande är, inne i en tung period. Det är en period av rensningar, och det känns alltid tungt. Det är också lätt att ”fastna” i det och tro, att det är bestående. Vi kanske tänker ”Vad gör jag för fel?” Men det är inte något fel och det är inte något vi gjort, det är bara gamla tankar, känslor, mönster och vanor som gör sig påminda. Jag har försökt att välja ett bättre sätt att vara på och förhålla mig till mig själv och dem omkring mig. Vill välja att bli en bättre version av mig själv.

De senaste dagarna har jag börjat känna ”ljuset i tunneln” av den här tröga perioden. Det är lite tidigt att säga ännu, men jag märkt en förhöjd förmåga i mitt inre som jag tror har med förmågan att kanalisera att göra. Jag berättar mer så småningom.

Jag har också känt mig starkare, säkrare, och ”längre fram” i det som är jag själv och min väg. Till följd av detta har jag formulerat, för x:te gången i mitt liv men nu tydligare än någonsin, en vision som känns fantastisk och sann, samt brutit ner den i mål och hur jag ska ta mig dit.

På ett starkare sätt än förut, känns det också som att jag ska ha den här visionen så levande för mig, att jag redan nu kan gå omkring och känna mig som att den är sann. Att jag redan är den jag vill vara. Jag ska självklart få massor gjort för att bit för bit gå mot den och i linje med den.

Jag behöver hela tiden påminna mig om visionen, så att jag håller mig på banan och inte förlorar mig i allt som sker. Det har jag så lätt att göra. Dels för att jag tar in alla yttre intryck så starkt, men också för att jag hela tiden får nya idéer och insikter inifrån… Det är som ett oändligt maskineri där uppe, i mitt sinne. Och jag ska använda mig av det bättre än någonsin nu. Jag ska kliva fram ett steg.

Sådant här känns alltid ”lätt” när jag är mitt uppe i det, är i kontakt med de här tankarna och idéerna, de känns så starka, levande och självklara. Och nu vill jag verkligen bestämma mig: Så här ska det vara från och med nu. Många gånger har jag bestämt något väldigt stort – då har jag fått med många rädslor att göra. Det är såklart toppen att jag har passat på att arbeta mig igenom en massa rädslor som jag inte vill ha, men det kan också ta en massa energi. Att bestämma sig för något för litet känns inte heller bra – då lägger jag mig under min förmåga, det vill jag naturligtvis inte heller. Jag tror jag har hittat en nivå som känns mer ”lagom” inför i år. Samtidigt är det större än någonsin eftersom det känns så rätt och vi hela tiden flyttar fram våra positioner… Det jag kan göra idag, är att börja. Och det har jag gjort. Jag kommer somna nöjd ikväll.

Jag önskar dig en fantastisk början och fortsättning på 2020! Jag hör av mig med nyheter här allt eftersom.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.