Uppstart för Mysterieskolan: Release-kväll 15/8

Hej och välkommen till en magisk kväll den 15/8 i Stockholm!

I alla tider har det funnits Mysterieskolor – spirituella lärocentra vars funktion varit att förvara och förvalta en helig och tidigare svåråtkomlig kunskap. Kanske går din tanke till det gamla Egypten eller fackelbeklädda kammare i länge bortglömda tempel? Den här mystiken rör vårt allra innersta och kittlar våra sinnen (iallafall om du är som jag!). Men det handlar inte bara om det förflutna – snarare är kunskapen av fullständigt evig natur och den vill fortfarande förmedlas till alla dem som känner sig kallade att lyssna! Om detta lockar dig, är du förmodligen redo att ta emot och bära denna kunskap nu.

Vi som kommer vara samlade här, har ett gemensamt intresse och det är Livet. Vad är livet egentligen? Är det allt vi ser eller finns det något mer? Vad skulle det i så fall vara? Ikväll kommer jag berätta om vad jag har upptäckt och kan dela med mig av till er. Och om livet nu är något mer, hur kan vi i så fall bli allt det vi är? Finns det några genvägar eller verktyg att använda oss av – några nycklar till att öppna Porten?

Min livsuppgift har tagit mig till att starta en Mysterieskola som ska göra just detta: förmedla sann och evig kunskap om vad livet egentligen är och hur den kunskapen kan hjälpa dig. Och det startar ikväll!! Om detta lockar ditt hjärta och kittlar ditt sinne, så är du hjärtligt välkommen att höra mig berätta mer!

När: Torsdag 15/8 kl 18-19.30. Ev. håller vi på något senare.
Var: Stockholm. Lokal meddelas senare.
Hur: Fyll i kontaktformuläret på:
https://livsuppgift.wordpress.com/om-sajten-livsuppgift/kontakt/, ange ”15/8”. Swisha sedan 222kr till 070-604 47 94 för att säkra din plats.
Tack!

Arrangör:
Johanna Kallstenius. Johanna är personalvetare, coach & vägledare och har gått många vidareutbildningar inom personlig, yrkesmässig och existentiell utveckling. Hon har genomgått en andlig utvecklingsresa och hjälper genom coachning, vägledning och undervisning människor framåt på sin väg. Frågor? Kontakta johanna@livsuppgift.se, Messenger eller 070-604 47 94.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.