Om livskraften

Igår kväll när jag skulle somna hörde jag detta inuti mig:

”Lägga mig. Lugna mig. Låta mig dras ner. Så att vingarna nuddar jorden ♥
Så att fötterna känner marken, den bruna jorden under mina fötter och jag kan blanda den, röra upp den med tårna.

Av Jorden är jag kommen. Av jorden är jag. Jag och Jorden är av samma material, samma byggstenar. Livsceller. Organiskt material, levande. Levande och rörligt. Tänkt att vara i rörelse. Tänkt att vara del av ett intrikat sammanvävt nätverk, av levande organismer, organismer/väsen där den unika livskraften rinner inuti. Att ledas framåt, föras framåt längs en led kan vi säga, livets led. Det är livets led som flyter i alla ådror. Det är magin och den evigt fria rörelsen av att ta sig framåt där det går, som är livets unika signum.”

”Du ser den framför dig nu, bilden vi ger dig av livets magi. Ett väsen, en kraft, en stillhet, ett… ÄR vars inneboende styrka och essens är… rörelse. Vidareutveckling, vidarerörelse, vi hittar inte bättre ord än det just nu. Framdrift, ja kanske det. Livets unikitet ligger i … dess framdrift. Det slutar aldrig, livets flöde. Det fortsätter komma. Det fortsätter komma, som orden vi ger till dig nu på insidan av ditt huvud. Det är en ström av, ska vi säga elektricitet men det är missvisande för ert intellekt, istället: det är en ström av vilja! Ja varför inte. En ström av vilja. Denna vilja mina vänner, kommer ni i kontakt med, denna ytterst sett utvecklande delen av er själva som flödar genom era kroppar och genom alla era system, när denna flödar genom er mår ni bra. Mår ni som bäst. Ni är skapade för att härbärgera detta flöde. Att vara bärare av våra… strömmar kan vi säga. Att vara fordon för livskraften, att vara heliga kammare så att den allra heligaste av krafter, kan få komma genom Er. Detta, mina Vänner, är vad Livet bär, vad Livet vill er ge.

Säg har ni dragit någon kunskap av detta, någon lärdom? Tar ni med er någonting som kan göra, allra ödmjukast, att ni från och med detta ögonblick vördar den livsvätska ni är bärare av?

Vi har kommit till er i en tid av stillhet, vi har kommit till er nu. Ni är nu redo för denna kunskap, tiden och ni är mogna nu. Ta emot det ni kan, ta emot det ni vill. Vi har kommit fram för att säga det vi ville. Vi kommer alltid att Gå Med Er.”

 

 

© 2019 Johanna Kallstenius. Du kan dela/vidarebefordra budskapet om du anger källan livsuppgift.se.

Uppskattar du inre upplevelser? Vill du få fler insikter och lära dig mer? 15/8 lanserar jag Mysterieskolan. Läs mer och boka plats på release-kvällen här.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.