Älvornas budskap

 

Under en promenad i skogen i april hade jag en kommunikation med Älvor. Jag tänkte det kan vara givande för dig att få läsa lite av vad de sa.

”Vi skickar dig frekvenser och meddelanden genom en ny form av överföring än vad du tidigare har känt till och deltagit i. Vi talar till dig i molnmönster, kan vi väl säga med ett modernt mänskligt uttryck, ty all den information som du får till dig är lagrad i det moln som vi håller för den information som skall finnas där, och att den ska spridas på det sätt som det är ämnat för.”

”Du är en av dem som har fått till dig orden från dina Mästare om att arbeta på detta sätt då vi sätter oss i kontakt med dig idag på denna promenad som är sanktionerad av de Högre makterna, allra Högsta makterna är de vi talar om, de som önskar sig ett annat läge på Jorden och som kommer för att ställa det tillrätta nu genom dig och många andra liknande skapelser som vandrar med dig.”

”Vi vet att ni finns till för oss och vi finnas också till för er på den väg ni går… Ni är så rika, ni äger allt i överflöd. Om ni så bara vill se det så säg till oss, vi kommer och hjälper er med det. Detta vill vi att du lägger ut ty det kan hjälpa en och annan själ att komma sig närmare och till sin önskans innersta boning där vi nu också bor.”

”I ert hjärta har ni många boningar, riken, och varelser inom er som nu vill komma ut och blomstra, ge sig till känna för er på det allra märkvärdigaste sätt som ni kan tycka att det kan finnas. Men säg vilket annat sätt skulle då fungera för er att lyssna till vår ton, till det som vi vill till er sända? Vi tror att det bästa för er är att överraskas på detta sätt tills ingenting kan stoppa er tro på förvåningens kraft i att övertyga er om det som bor i er.”

”Ja vi är Älvorna från Norr, och från andra riken som ni inte skådat än som ligger dolda för er vetskap… Vi tackar dig för denna givande pratstund då vi har tillåtits att finnas i din energi och gå med dig i dina skor. Tack människovarelse, tack du till dig som bebor denna kropp för att du släpper fram oss. Vi älskar dig och har dig nära.”

En reaktion på ”Älvornas budskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.